Děkujeme všem našim zákazníkům za přízeň v roce 2022. Rádi bychom Vás upozornili, že objednávky vytvořené po 19.12.2022 budeme vyřizovat a odesílat až po 3.lednu 2023. Děkujeme za pochopení. Přejeme klidné a ničím nerušené prožití Vánočních svátků a dále všem přejeme hodně pohody, štěstí a hlavně zdraví v novém roce 2023. S přátelským pozdravem tým DALSIKO, s.r.o.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
v pracovní době od 7:00 do 15:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas DALSIKO, s.r.o., se sídlem Vrahovická 18, 796 01 Prostějov, IČ 29298563, zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C vložka 72210 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kde nás najdete

DALSIKO s.r.o.

IČ: 29298563
DIČ: CZ29298563

Vrahovická 18
796 01 Prostějov

Pondělí - Pátek
7:00 - 15:30

(kancelář v prvním patře
nad prodejnou barvy/laky)

 

Certifikace

Firma má zaveden a udržuje systém jakosti ISO 9001:2016.

Jsme také držiteli Průkazu způsobilosti pro oblast montáží trvalého a přechodného dopravního značení.

Co umíme

Provádíme pronájem a prodej dopravního značení, vodorovné dopravní značení, veškeré montážní práce v této oblasti, projekty dopravního značení atd. Našimi zákazníky jsou stavební firmy, městské a obecní úřady, správci komunikací atd.

Nabízíme komplexní řešení dopravních omezení tzv. na klíč, od projektu přes schválení na dotčených institucích po samotnou realizaci dopravně inženýrského opatření. Dopravní značky a montážní práce dodáváme v souladu se zněním zákona č. 361/2000 Sb. v platném znění.

Kontakty
Logo
Radek Bednář - vedoucí střediska
Radek Bednář - vedoucí střediska
v pracovní době od 7:00 do 15:30
DALSIKO s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz